Tampilan Produk

Kn95 mangrupikeun masker standar Cina. Resp95ator Kn95 mangrupikeun salah sahiji respirator sareng kafisi saringan partikel di nagara urang. Topeng Kn95 sareng masker N95 saleresna sami dina hal efisiensi filtrasi partikel.
Topeng anu henteu kadali dilakukeun langkung ti tilu lapisan tina lawon non-anyaman 28g; irung didamel tina ramah lingkungan sadayana jalur plastik, bébas tina logam naon, kalayan ventilasi Masker disposable (masker bedah médis) tiasa mencegah inféksi saluran pernapasan dina sabagean, sareng moal tiasa nyegah haze.
  • shouye1
  • shouye2

Langkung Produk

Naha Pilih Kami

Pausahaan kami didirikan taun 2005, mangrupikeun produksi R&D profésional sareng penjualan Notebook, catetan Litip, folder File, Saniterer Tangan, PU kulit, bahan PPE, jsb industri Perusahaan. Kami ayana di kota Shenzhen kalayan aksés angkutan anu saé. Dugi ka dinten ieu, Kami gaduh tim langkung ti 300 urang sareng dekade pangalaman perdagangan asing, Produk kami diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Australia, Afrika sareng Asia.

Henteu aya masalah naon produk, urang bakal ngamimitian ti mésér bahan baku, pikeun produksi produk, ka bungkusan sareng kiriman, pikeun beberesih adat sareng ninggalkeun palabuhan, unggal léngkah dikendali ku para profesional, pikeun mastikeun yén barang dina kaayaan hadé sareng ngahontal palanggan dina waktosna.

Berita Berita

Pangetahuan panyalindungan diri Epidemik

Pangalindungan panyebaran epidémik sababaraha urang parantos aya atanapi enggal bakal damel, dina wabah anu ayeuna kedah dilakukeun? 1. Kumaha cara nganggo topéng bedah anu tiasa disepatkeun ku jalan ka jalan.Trynteu nyandak angkutan umum, disarankeun kanggo leumpang, sapédah atanapi nyandak mobil pribadi, beus shuttle ka work.Jika anjeun m ...

Pikeun ngelehkeun pencegahan wéb sareng perang kontrol, titik konci nyaéta "pencegahan"

Pikeun ngelehkeun pencegahan serangan sareng serangan ieu, titik konci nyaéta "pencegahan". WHO parantos ngumumkeun wé radang paru-paru coronavirus salaku "pandémik". Topeng leutik tos narik milyaran jalma di sakuliah dunya. Balik éta topéng alit nyaéta ranté produksi sareng manufaktur sareng lengkep i ...

  • Masker topéng China anu masker